1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize, Çayeli ve Ardeşen'e 3 yeni 112 istasyonu
Rize, Çayeli ve Ardeşen'e 3 yeni 112 istasyonu

Rize, Çayeli ve Ardeşen'e 3 yeni 112 istasyonu

Rize’ye 3 yeni istasyon daha geliyor. Rize'de, 112 Acil Sağlık Hizmetleri değerlendirme toplantısı düzenlendi.

A+A-

Konuyla ilgili, Rize Devlet Hastanesi Eğitim Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Zikrullah Tüfekçi, 112 Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Barış Kara, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. İlkay Şimşek ile acil yardım istasyonlarında çalışan sağlık personeli katıldı.

saglik2-001.jpg

Tepe, burada yaptığı konuşmada, 112 personelinin saygı ve sevgi içerisinde çalışması gerektiğini belirterek, 112 acil sağlık hizmetlerinde çalışan personellerinin nöbet usulü ile görev yaptığını, ekip arkadaşlarıyla iletişime bağlı olarak personel verimliliği ve hizmet kalitesinin artabileceğini vurguladı.

saglik1-001.jpg

İl genelinde 21 aktif istasyonun bulunduğunu belirten Tepe, nüfus yoğunluğu bağlı artan vaka sayıları ve bölgenin dağlık arazide bulunmasından dolayı önümüzdeki aylarda Ardeşen, Çayeli ile il merkezinde Dosma veya Yeniköy Mahallesi civarında olmak üzere 3 tane daha acil yardım istasyonunu hizmete açacaklarını belirti.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. İlkay Şimşek ise toplantıda, 112 Acil Sağlık Hizmetleri kapsamında görev yapan komuta kontrol merkezi ile acil yardım istasyonlarında görev yapan tüm personelin sorunlarını ve çözüm önerileri görüştüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum