1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize CHP’den coşkulu aday tanıtım toplantısı
Rize CHP’den coşkulu aday tanıtım toplantısı

Rize CHP’den coşkulu aday tanıtım toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı tarafından Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Aday Tanıtım toplantısı düzenlendi. Coşkulu kalabalık dikkat çekti.

A+A-

İlçelerden de partililerin aday tanıtım toplantısına katılmasıyla salonda yer kalmazken, salonda yer bulamayan partililer Kültür merkezi dışında aday tanıtım toplantısının bitmesini bekledi.

chp1-001.jpg

Gazeteci Ömer Şan’ın sunumuyla gerçekleşen toplantı, Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Çeşitli slayt ve görsellerin sunulduğu toplantıda ilk olarak CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı Konuştu.

ÖNCE TÜRKİYE

Rakıcı konuşmasında “Ülkemizi son 13 yılda karanlığa gömen zihniyetin ülkemizi ayrıştırması, Ülkemizi bölünme noktasına getirenlerin iktidarda kalabilmek için ve hesap vermemek için, rejimi değiştirip, demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti parlamenter sistemini yok etmek,  bir diktatör gibi ülke yönetmek isteyenlere ayrıca içte ve dışta Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarına karşı Önce Türkiye diyerek müdahale etmek, Cumhuriyeti yaşatmak, Kuva-i milliye ruhu ile tüm Türkiye’de Cumhuriyet halk Partisini iktidara getirmek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak halkımızın birinci vazifesidir” dedi.

chp2-001.jpg

CHP’nin İLK 100 GÜNÜ, İLK 1 YILI

Rakıcı’nın konuşmasının ardından “CHP iktidarının ilk 100 günü, ilk 1 Yılı” sunumunu yapmak için kürsüye çıkan CHP Rize Merkez ilçe başkanı Recep Durmuş, sunumunu “Bu sözleri 1 Kasım’ın iktidarı, 1 Kasım’ın Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu veriyor” diye bitirmesi salondan büyük alkış aldı.

BURAYA ÇALIŞMAYA GELDİM

CHP Rize 3. Sıra Milletvekili adayı Ali Şahinler konuşmasına “Buraya çalışmaya geldim” diye başladı ve şöyle devam etti. “Sayın Genel Başkanımız “Sana Memleketinde Görev Vereceğiz” dediğinde ben sırayı sormadım. Sonra genel başkanımız bana “sırayı neden sormuyorsun” diye sorduğunda, “Ben çalışmak zorundayım. Ülkenin böyle karanlığa gömüldüğü bir dönemde her Türk İnsanı gibi bende nerede olursa olsun çalışmak zorundayım” dedim ve Memleketime geldim.”

chp3-001.jpg

ÜRETİCİYİ ÖZEL SEKTÖRE MAHKÛM ETMEYECEĞİZ

CHP Rize 2. Sıra Milletvekili adayı Çetin Keçeli ise konuşmasında “Rize denince akla çay gelir. Çaydaki sorunları yakından takip ediyoruz. Öncelik olarak çaydaki sorunları Rize’deki Sivil Toplum Örgütleriyle konuşacağız. Sonra Çayla ilgili Devlet Politikası belirleyeceğiz. Çaydaki kotayı kaldıracağız. Çay fabrikalarının kapasitelerini arttıracağız. Vatandaş çayını kotasız olarak Çaykur’a verecek özel sektörde çayını Çaykur’dan alacak. Aradaki fark üreticinin cebinde kalacak.” dedi

BU DÖNEM BAŞARACAĞIZ

CHP Rize 1. Sıra Milletvekili adayı Kemal Köymen de yaptığı konuşmada, “1  aylık dönemde çok sıkı çalışmamız gerekiyor. Eğer kırgınlıklar varsa yok olması gerekiyor. Ortak hareketle bu seçimi kazanacağız. Biz AKP’nin adayları ile yarışıyoruz. Biz Rize için, Türkiye için varız. Biz Rize’yi Ankara’da daha iyi temsil edeceğiz. Bakın 10 numara projelerle ilgili hiçbir şey yapılmadı. Bizler yarım kalmış projeleri tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tüm il ve ilçe yöneticileri ile birlikte sahnede birlik beraberlik pozu veren CHP’liler 1 Kasım seçimlerine böylece start vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum