1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize İl Başkanlığından, operasyonlara devam
Rize İl Başkanlığından, operasyonlara devam

Rize İl Başkanlığından, operasyonlara devam

AK Parti'de Genel Başkan Erdoğan'ın, "Davası olmayan ve bulunduğu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan hiç kimse AK Parti'de yöneticilik yapamaz" uyarısından sonra operasyonlar hız kazandı!

A+A-

AK Parti Rize İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda değişiklik yaşandı.

Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Artan’ın yerine İl Yönetim Kurulu üyesi Sultan Uzun getirildi.

Görevden almanın, AK Parti’de Genel Başkan Erdoğan’ın teşkilatlarda metal yorgunluğa bağlı değişim isteğinin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genişletilmiş Rize İl Divanı Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Teşkilatlarımızın bir kısmında metal yorgunluğu emareleri gördüğümü çeşitli defalar dile getirdim. Büyük kongre sürecimizi de fırsat bilerek teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişim yapmak durumundayız. Genel Başkan olarak bu konuda kararlıyım. Milletimizin bizden beklentilerini karşılayabilecek donanıma ve dinamizme sahip arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan, "AK Parti teşkilatlarında görev alacak kişilerin, şu bakanın, bu milletvekilinin, filanca grubun, falanca yapının adamı değil, davanın ve milletin adamı olması şarttır. Bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum; davası olmayan ve bulunduğu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan hiç kimse AK Parti'de yöneticilik yapamaz." şeklinde konuşmuş ve "15 yıl öncesinin, 20 yıl öncesinin, 25 yıl öncesinin siyaset baronlarının tarzıyla AK Parti'de etkinlik kurmaya kalkan herkes, karşısında bu kardeşinizi bulur. Bunu böyle bilin." demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum