1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize İl Özel İdaresi 2018 Yılı Bütçesi 74 Milyon TL
Rize İl Özel İdaresi 2018 Yılı Bütçesi 74 Milyon TL

Rize İl Özel İdaresi 2018 Yılı Bütçesi 74 Milyon TL

Rize İl Özel İdaresi 2018 Yılı Mali Bütçesi 74 Milyon TL olarak belirlendi.

A+A-

İl Genel Meclisinin Kasım ayı olağan toplantılarının 19. Birleşimi, Meclis Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapıldı.

ilgenel1-002.jpg

İl Genel Meclisi Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Hüseyin Sarı, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gençaslan ile Encümen Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyonu öncülüğünde, Kasım ayı boyunca ihtisas komisyonları, ilgili kurum müdürleri ve İl Özel İdaresi birim müdürleriyle devam eden çalışmalar neticesinde İl Özel İdaresi'nin 2018 yılı mali bütçesine son şekli verildi.

ilgenel2-002.jpg

Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Nurettin Baş, bir ay boyunca devam eden bütçe görüşmelerine emek veren ve destek olan ihtisas komisyonları, ilgili kurum müdürleri ve İl Özel İdaresi birim müdürlerine teşekkür etti. Plan Bütçe Komisyon raporunu meclise sunan Baş, Rize İl Özel İdaresi 2018 Yılı Mali Bütçesinin, komisyonca 74 Milyon TL olarak uygun görüldüğünü ifade etti.

Raporun okunması ve üye görüşlerinin alınmasının ardından Meclis Başkanı Mehmet Kazancı tarafından meclis oylamasına sunulan Plan Bütçe Komisyon raporu kabul edildi.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, toplantıdaki konuşmasında 74 Milyon TL olarak belirlenen Rize İl Özel İdaresi 2018 Yılı Mali Bütçesinden Rize’deki birçok kamu kurumunun da pay alacağını belirterek "Kurumumuzun 2018 yılındaki faaliyetlerimize etki edecek bir aylık çalışmamızı tamamladık. Bütçe görüşmelerinin yapıldığı bir aylık periyotta, bütçenin son halini almasında büyük emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bir aylık çalışmanın sonucunda belirlenen 74 Milyon TL’lik bütçe ile köylerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak ve çağın gereklerine uygun hizmetler yapmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Kazancı “Köylerimizdeki altyapı hizmetlerinin yanı sıra spordan eğitime, sağlıktan tarıma kadar birçok kültürel ve sosyal içerikli hizmetlerin de içerisinde yer almamıza olanak sağlayacak 2018 yılı bütçemizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum