1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize İl Özel İdaresi'nin araç filosu güçlendirildi
Rize İl Özel İdaresi'nin araç filosu güçlendirildi

Rize İl Özel İdaresi'nin araç filosu güçlendirildi

Rize İl Özel İdaresi tarafından yeni satın alınan araç ve iş makinelerinin anahtarları, düzenlenen törenle personele teslim edildi.

A+A-

Rize İl Özel İdaresi’nin yeni aldığı iş makinelerinin hizmete sunulma törenine Rize Valisi Ersin Yazıcı, vali yardımcıları, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, kaymakamlar, il genel meclis üyeleri,  özel idare birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

val2-002.jpg

RİZE’YE HAYIRLI OLSUN

Rize Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl törende yaptığı konuşmada 5 adet kamyon, 5 adet greyder, 3 adet lastik yükleyici ve 1 adet sabit kasalı çekicinin Rize’ye hayırlı olmasını diledi.

Rize'nin altyapı hizmetlerinin yapılması ve korunması noktasında güç bir coğrafyada olduğunu ifade eden Aygöl; “Ekiplerimiz son bir buçuk ayda mesai mefhumu gözetmeden Ramazan Ayı’nda da çalışmalarına devam etti. Yeni alınan iş makinalarıyla ekiplerimiz daha etkin hizmet vermeye devam edeceklerdir. Ben yeni alınan iş makinalarında bize her türlü desteği veren Sayın Valimize, Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanımıza ve il Genel Meclisin değerli üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

val1-003.jpg

ORTAK PAYDAMIZ İNSANLARIMIZA HİZMET VERMEK

Törende konuşan İl Genel Meclis Başkanı Kazancı da “Burada bulunan herkesin ortak paydası ilimize ve değerli insanlarımıza hizmet verip onların yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Bütün ekiplerimizle azimle ve gayretle çalışıyoruz. Gerek kışın karla mücadele çalışmasında gerekse de asfalt serme çalışmalarımızda da gördük ki herkes fedakârca çalışıyor. Tabii ki araçsız çalışmak mümkün değil, hizmeti kolaylaştırmak için araçta önemli bir yer tutuyor. Makine parkımıza yeni iş makinalarının dahil edilmesinde bize desteklerini esirgemeyen siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Rize İl Özel İdaresince alınan iş makinelerinin tanıtımı ve hizmete sunulması amacıyla düzenlenen törende konuşan Vali Yazıcı ise “Görev tanımız itibari ile 351 köyümüze hizmet sunuyoruz. Bu hizmeti sunarken de doğal olarak burada görmüş olduğunuz iş makinalarına ihtiyacımız var. Binlerce insanımıza hizmet sunarken 2015 yılında 20 yaşında kamyonlarla 20 yaşında greyderlerle bunu yapmamız Rize İl Özel İdaresine yakışmaz. Biz de buradan yola çıkarak bir yıl içerisinde çok ciddi sayıda çok ciddi miktarda iş makinası aldık. Çok şükür artık imkânlarımız var. Burada görmüş olduğunuz vasıtalarla sizlerin eliyle ve verdiğiniz emekle gönlünüzü ortaya koyarak ürettiğiniz hizmet ile halkımızın, insanımızın özellikle Rizeli hemşerilerimizin layık olduğu bu güzel hizmetleri önce sizlerle sonra da bu iş makineleriyle götürmüş oluyoruz.” dedi.

Vali Yazıcı; dünyada yaşanan değişim, gelişimle birlikte ihtiyaçların biri karşılandıkça yeni ihtiyaçlar ortaya çıktığını ifade ederek “Ekip arkadaşlarımın, kar mücadelesinde olduğu gibi asfalt çalışmalarında ve diğer çalışmalarda da gerçekten fedakar ve cefakar bir şekilde çalıştıklarına bizzat şahit oldum. Rize İl Özel İdaresinde çalışan Genel Sekreterden çaycıya kadar, arazide ofiste çalışan bütün arkadaşlarımı herkesin huzurunda tebrik ediyorum. Bu arkadaşlar gerçekten gönüllerini de ortaya koyarak her türlü olumsuz atmosfere rağmen, zorluklara rağmen canı gönülden istekli bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. Rize halkına hizmet ediyorlar. Huzurlarınızda arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Bu güzel araçlarla, güzel insanlarla Rize’nin güzel insanlarına hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Vali Yazıcı, konuşmasının ardından iş makinelerinin anahtarlarını, kullanacak personele teslim etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum