1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize İtfaiyesi kurumlara yangın eğitimi veriyor
Rize İtfaiyesi kurumlara yangın eğitimi veriyor

Rize İtfaiyesi kurumlara yangın eğitimi veriyor

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yangın eğitim seminerlerine devam ediyor.

A+A-

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, kurumlara verilen yangın eğitimi kapsamında Kalkandere L Tipi Cezaevinde çalışan gardiyanlara İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasında seminer ve yangına müdahalenin nasıl yapılması gerektiği konusunda söndürme eğitimi verdi.

yang6-001.jpg

4 gün süren eğitimde; olası durumlarda karşılaşılabilecek ufak çaplı yangınlarda ilk anda kurum çalışanlarının ne şekil müdahale edilebileceği konusunda bilgiler aktarıldı.

yang5-001.jpg

İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasında 4 gün süren eğitimin ardından 5. gün Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder ve ekibi Kalkandere L Tipi Cezaevine giderek burada çalışan diğer personele de yangın durumunda neler yapılabileceği konusunda bilgiler aktardılar. Burada gerçekleşen eğitim seminerine Cevaevi Savcısı, Cezaevi Müdürü ve çalışan personel de katıldı.

yang4-002.jpg

yang3-003.jpg

yang2-004.jpg

yang1-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız