1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize kaybettiği 3 puanı Fenerbahçe'den telafi edecek!
Rize kaybettiği 3 puanı Fenerbahçe'den telafi edecek!

Rize kaybettiği 3 puanı Fenerbahçe'den telafi edecek!

Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Fenerbahçe karşısında alınacak üç puanın, Gençlerbirliği karşısında kaybedilen üç puanın telafisi olacağını söyledi.

A+A-

Rizespor, sezonun ikinci yarısının ilk haftasında evinde ağırladığı rakibi Gençlerbirliği karşısında kaybettiği 3 puanın üzüntüsünü yaşıyor.

Rizespor’un puan cetvelindeki konumu açısından çok önemsediği Gençlerbirliği maçındaki mağlubiyetin telafisi için gözler Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi.

Rizespor Kadıköy’de oynanacak bu zorlu müsabakada bir sürpriz yaparak, alacağı 3 puanla Gençlerbirliği maçında yaşadığı kaybı telafi etmeyi düşünüyor.

Gençlerbirliği mağlubiyetini ve Fenerbahçe maçını değerlendiren Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Maçta çok basit goller yedik. İlk golü biz bulduk. 2-2’den sonra Kweuke’nin sakatlanması bizim için büyük talihsizlik oldu. Maçta kalsaydı skor 3-2 değil de çok daha farklı olabilirdi. Hatalarımızın farkındayız. Bu konuda teknik ekibimiz gerekenleri yapacaktır. Bu maçtan mutlaka 3 puan almamız gerekiyordu ancak olmadı. Üzgünüz. Hafta sonu Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında oynayacağımız maçta bir sürpriz yapabilirsek Gençlerbirliği karşısında kaybettiğimiz bu kritik 3 puanın telafisi olur. Bu nedenle hafta içi Bucaspor karşısında oynayacağımız kupa maçından galip ayrılarak Kadıköy’e moralli gitmek istiyoruz” dedi.

Ferah, takımdaki transfer gereksiniminin farkında olduklarını da belirterek, “Görüşmelerimiz sürüyor. Takip ettiğimiz ve görüştüğümüz futbolcular var. Ancak şu an için kesinleşmiş ve netleşmiş bir transfer yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız