1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize Kurtar'a ceza ödeyecek
Rize Kurtar'a ceza ödeyecek

Rize Kurtar'a ceza ödeyecek

Tahkim Kurulu, Rizespor'un, teknik direktör Güvenç Kurtar'a tazminat ödenmesine ilişkin Futbol Federasyonu'nun verdiği kararı onadı.

A+A-

Çaykur Rizespor Kulübü'nün itirazı üzerine geçen hafta duruşmalı toplantı yapan ve tarafları dinleyen Tahkim Kurulu, konuyla ilgili kararını verdi ve Çaykur Rizespor'un itirazını reddetti.
Kurulun gerekçeli kararında, ''Teknik Yönetici ve Öğretici Talimatının 19/c maddesi hükmü uyarınca, teknik direktöre sezon sonuna kadarki alacaklarının ödenmesi gerektiği sonucuna varılarak, Çaykur Rizespor Kulübü'nün talebinin oybirliğiyle reddine karar verildi'' denildi.
Kurul ayrıca, Kurtar'ın Çaykur Rizespor'u çalıştırdığı dönemdeki yardımcılarından Erhan Altın ve Orhan Şerit'e alacaklarının ödenmesiyle ilgili daha önce verilen kararı da onadı.
-ANKARASPOR, ERMAN ÖZGÜR'E PARA ÖDEYECEK-
Ankaraspor Kulübü ile futbolcu Erman Özgür arasındaki uyuşmazlığa ilişkin dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, başkent ekibinin Erman'a ödeme yapmasını kararlaştırdı.
Konuyla ilgili kararda, ''Yapılan müzakereler neticesinde Ankaraspor Kulübü'nün, futbolcusu Erman Özgür'e, asgari ücretler sebebiyle 1.420 YTL (Net), maç başı ücretler sebebiyle 86.450 YTL (Net), haksız fesih tazminatı olarak (Kanuni kesintiler yapıldıktan sonra) 100.000 YTL ödenmesine, ödenecek toplam bedele, talep tarihi olan 17.08.2006'dan itibaren yasal faiz işletilmesine karar verildi'' denildi.
-YANLIŞLIKLA ALDIĞI 10 MAÇ CEZADAN KURTULDU-
Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Bulancakspor'un futbolcusu Hicabi Demir hakkında, hakeme fiili saldırıdan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 10 maçlık ceza, fiili başka bir futbolcunun işlediği tespit edilerek kaldırıldı.
Tahkim Kurulu, hakeme fiili saldırıda bulunan futbolcunun Hicabi Demir değil, Gürkan Yarar olduğunun anlaşıldığını belirterek, Demir'e verilen 10 resmi müsabakadan men cezasını kaldırdı. Hakeme fiili saldırıda bulunduğu tespit edilen futbolcu Gürkan Yarar hakkında işlem yapılması için de dosya Futbol Federasyonu Genel Sekreterliği'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum