1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE MHP'DE DEVLET BAHÇELI HEYECANI
RİZE MHP'DE DEVLET BAHÇELI HEYECANI

RİZE MHP'DE DEVLET BAHÇELI HEYECANI

Uzun bir aradan sonra MHP Rize'de Genel Başkan düzeyinde miting düzenliyor.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 1995 yılında Alparslan Türkeş’in konuştuğu mitingin ardından tam 20 yıl sonra Rize’de miting düzenliyor. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk kez Rize’de 28 Mayıs tarihinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceği mitingle Rizeliler'e hitap edecek.

Rize’ye en son 2006 yılında gelen Bahçeli düzenlenen salon toplantısında partililere hitap etmişti.

Bahçeli, MHP Genel Başkanı olduğu günden bu yana Rize’de hiç açık hava mitingi düzenlemedi.

MHP ise Rize’de en son 1995 yılında miting düzenlemiş ve mitinde dönemin MHP Genel Başkanı Rahmetli Alparslan Türkeş Rizeliler'e hitap etmişti.

mhp004erdoganpinar-001.jpg

MHP Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar, mitingin coşkulu geçeceğini söyleyerek, “İktidar partisinin mitingine minik yavruların bile zorla götürüldüğü bir siyasi seçim sürecinde MHP mitinglerinin coşkusu tamamen gönül koyma esasına dayanmaktadır. Hatta MHP mitinglerindeki coşku ve kalabalığı engellemek için devlet imkânlarının nasıl seferber edildiğine tarih tanıklık yapmaktadır. Genel Başkanımızın Rize'de yapacağı konuşmada başta  üreticilerimizin bugünlerde yaşadığı sıkıntılar ve özellikle devletin yaş çayda uyguladığı fiyat politikaları ile ilgili önemli açıklamaları olacaktır. 1.70 TL olarak açıkladığı fiyatın yanlış politikalar yüzünden özel sektör tarafından 1.30 TL gibi fiyatla satın aldığı, bu vurguna iktidarın ortam hazırladığı konusunda önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Miting 28 Mayıs Perşembe günü Rize Cumhuriyet Meydanında saat 14.30 başlayacak olup, vasıtalar ayni gün saat 14.00’de seçim bürosu önünden kalkıp Pazar çıkışındaki TIR parkında toplanıp Rize'ye hareket edeceklerdir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum