1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize MÜSİAD referandumda EVET diyecek
Rize MÜSİAD referandumda EVET diyecek

Rize MÜSİAD referandumda EVET diyecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan, Anayasa değişikliği ve istihdam seferberliği çağrısı ile ilgili açıklamalarda bulundu

A+A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan, Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş dünyasına yaptığı istihdam seferberliği çağrısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Taylan, “Biz Rize MÜSİAD olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketinde “evet” diyeceğiz.” dedi.

musiadbaskan.jpg

Taylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Anayasa değişikliği için son sözü millet söyleyecek. Beşeri sistemde bir Anayasa değişikliği yapılacak. Bu değişiklikte ülkemizin önündeki yüzyıllık hedeflerine ulaşması için önemli bir eşik olacak. Bu eşikten başarılı bir şekilde ülkemiz geçecektir. Biz Rize MÜSİAD olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketinde “evet” diyeceğiz. 1982 yılında yine bir Anayasa Referandumu oylanmıştı. O günkü “Evet” farklıydı. Bugünkü evet çok farklıdır. İki evet arasında siyah ile beyaz arasındaki fark kadar fark vardır.”

 

İstihdam seferberliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısını destekliyoruz. Üyelerimizin bu konuda imkânlarını seferber etmesini isteyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısını nasıl en iyi bir şekilde hayata geçireceğimizi yapacağımız toplantıda konuşacağız. Bu konuda hem fedakârlık yapıp hem de duyarsız kalmama adına elimizden gelen her şeyi yapmayı düşünüyoruz. Ülkemizin bu zamanında yanında olarak, katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Ülkemize güvenen ve geleceğe umutla bakan iş adamları olarak bu meseleyi milli bir görev kabul ederek istihdama katkı sağlayacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum