1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE SAHİL PARKI, YAZA HAZIR
RİZE SAHİL PARKI, YAZA HAZIR

RİZE SAHİL PARKI, YAZA HAZIR

Rize'de 200 bin metrekarelik sahil alanı, yapılan çalışmalarla yaz ayına hazır hale getiriliyor...

A+A-

Rize Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü tarafından deniz dolgu alanında bulunan 200 bin metrekarelik Sahil parkının aydınlatılmasının tamamlandığı bildirildi.

shl1.jpg

Rize’nin merkezindeki en önemli yeşil alanlardan olan Sahil Parkı gelen istek ve talepler doğrultusunda, Rize Belediyesi tarafından aydınlatması tamamlanarak yeni oyun guruplarıyla yaz ayına hazır hale getirildi.

shl3.jpg

BAŞKAN KASAP DENETLEMİŞTİ…
Yaz aylarında önemli cazibe merkezlerinden birisi olan Rize Sahilinde yaklaşık 10 ay önce denetlemede bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, etap etap yaptığı incelemelerde eksikleri tespit ederek, acil giderilmesi gereken çalışmalara hız verilmesi konusunda teknik ekiplere talimat vermişti. 

shl2.jpg

ZARAR VERMEMELİYİZ..
Belediye Başkanı Kasap, yaptığı açıklamada, “Çimlendirme, kent mobilyaları ve kamelyalarıyla oturma gurupları, aydınlatması ve çocuk oyun guruplarıyla halkımızın hizmetine açılacak sahilimizde sahil külliye proje çalışmaları da devam ediyor. Vatandaşımız yeni aydınlatma çalışmaları ile Rize Sahilinde huzur bulacak. Halkımızın mutlu olacağı, ailesiyle huzur içerisinde dinlenebileceği bu alanda çalışmaları tamamladık. Halkımızdan da bu güzel çevreyi temiz tutmaları ve oyun grupları ile sosyal çevreye zarar vermemeleri konusunda hassasiyet bekliyoruz” dedi. 

shl4.jpg

shl5.jpg

shl6.jpg

shl7.jpg

shl8.jpg

shl9.jpg

shl10.jpg

shl11.jpg

shl12.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
257 Yorum