1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize taraftarlarından web hizmeti
Rize taraftarlarından web hizmeti

Rize taraftarlarından web hizmeti

İstanbul'daki Rizespor taraftarları, www.rizespor.biz adıyla kurdukları web sitesiyle tüm sporseverleri aynı platformda buluşturuyor.

A+A-

Rizespor taraftarları sanal alemde de 1 numara
İstanbul’daki Rizespor taraftarlarının kurduğu http://www.rizespor.biz web sitesi kısa sürede önemli bir tartışma platformuna döndü. Rizespor’la ilgili haber ve yorumların yanında kurdukları forum köşesiyle binlerce taraftarı bir araya getiren web sitesi, aynı zamanda gurbetteki taraftarların da birbirlerini tanımasına aracılık ediyor. Site editörlerinden Erdal Yılmaz, bir süre önce yayın hayatına başlamalarına rağmen sadece gurbetten değil tüm Rizelilerden yoğun ilgi gördüklerini belirterek, “Sitemizde Rizespor ile ilgili son dakika haberleri, puan durumu, tarihçe ve taraftarların üye olup görüşlerini aktaracakları forum bölümleri de mevcut. Bu forumlarda her tür konu seviyeli bir şekilde konuşulmaktadır. Her geçen gün üye sayımız yükseliyor. Tüm Rizespor taraftarlarını sitemize bekliyoruz. Rizespor hepimizin. Hep birlikte el ele vererek taraftar sitemizde takımımıza destek olalım.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız