1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı
Rize Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı

Rize Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Valiliği ve Özel Kalem Müdürlüğünün adı kullanılarak dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunulduğu ihbarları üzerine bir açıklama yaptı.

A+A-

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, konuyla ilgili yaptığı yaptığı yazılı açıklamada, “Son günlerde art niyetli kişiler tarafından Rize Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünün adı kullanılarak hayırsever vatandaşlarımız, telefon veya diğer iletişim yollarıyla aranarak yardım talebinde bulunulduğu şeklinde ihbarlar almaktayız. Valiliğimizin vatandaşlarımız, iş adamlarımız ve esnafımızdan telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi bulunmamaktadır. Valiliğimizin veya herhangi bir kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon ve benzeri yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğümüzün (155) veya Jandarma Komutanlığı'mızın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur.” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız