1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize ve çevresi için 4 gün boyunca sel ve heyelan uyarısı
Rize ve çevresi için 4 gün boyunca sel ve heyelan uyarısı

Rize ve çevresi için 4 gün boyunca sel ve heyelan uyarısı

Meteoroloji, Doğu Karadeniz sahil bölgeleri için 4 gün boyunca devam edecek şiddetli yağış ve buna bağlı sel-heyelan tehlikesine karşı uyarıda bulundu.

A+A-

Konuyla ilgili Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alının bilgilere göre bugün başlayacak yağmur sağanak ve gök gürültülü sağanak biçimde görülecek yağışların önümüzdeki dört gün boyunca aralıklarla Artvin, Bayburt Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da etkili olacağı metrekareye 100 kg üzerinde yağış bırakmasının beklendiği bildirilmektedir. Bu Kapsamda: Artvin Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da yaşanabilecek ani sel su baskını sel heyelan yıldırım ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın, ilgililerin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları ve yayımlanacak meteorolojik hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıları takip etmeleri gerekmektedir. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız