1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de 1. olan tasarım, resmi internet sitesi oldu
Rize'de 1. olan tasarım, resmi internet sitesi oldu

Rize'de 1. olan tasarım, resmi internet sitesi oldu

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından organize edilen İnternet Sitesi Tasarım Yarışmasında 1. olan site RİBEGEM'in resmi sitesi oldu!

A+A-

Gençlere bilişim bilincini aşılamak, hayal güçlerini kullanarak internet sitesi tasarlamaya teşvik amaçlı Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından organize edilen İnternet Sitesi Tasarım Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın elinden aldı.

site1-001.jpg

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi tarafından 12 Şubat- 31 Mart 2018 tarihleri arasında organize edilen “RİBEGEM İçin; Gençlik Tasarlıyor, İnternet Sitesi Oluşuyor” sloganıyla başlatılan tasarım yarışmasına katılım yoğun oldu. 12 Şubat- 31 Mart 2018 tarihleri arasında başlatılan ve Rize’de bulunan gençlere duyurulan yarışmada Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nin resmi internet sitesi olarak kullanılmak üzere yarışmaya katılan gençler tarafından yapılan site tasarımları değerlendirildi.

Ortaya konulan çalışmalar içerisinden yarışmada 1. Açık Öğretim Lise öğrencisi Engin Boz olurken, yarışmanın 2’ncisi Açık Öğretim Kamu Yönetimi 4. Sınıf öğrencisi Hakan Kosif, yarışmanın 3’üncüsü ise Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi öğrencisi Miraç Tuğcu oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödül ve plaket takdimini Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap makamında gençleri kabul ederek gerçekleştirdi. Plaket ve ödül takdiminin ardından genç öğrenciler Başkan Kasap ile bir süre sohbet etti.

Başkan Kasap, amaçlarının yarışmadan ziyade gençleri faydalı işlere teşvik etmek olduğuna vurgu yaparak, “Bu yarışmada her bir gencimiz bizim için birinci olmuştur. Önemli olan bizim için gençlerimizi bu gibi faydalı çalışmalarla gündeme getirmek, onları cesaretlendirmektir. Rize Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğumuz Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ilimizde yaşayan gençlerimize yönelik etkinliklerini farklı alanlarda sürdürmektedir. Birçok alanda aktiviteler gerçekleştiren RİBEGEM sayesinde belediye olarak ilimizde bulunan gençlerimizin kendilerini ifade edebilmelerinin önünü açıyor, onlara katkıda bulunuyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza ve yarışmaya katılan bütün gençlerimize teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum” dedi.
Yarışmada 1. olan Engin Boz’un oluşturmuş olduğu internet sitesi, artık Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evinin ( RİBEGEM ) resmi internet sayfası olarak kullanılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız