1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de 10.günde 1800 kişilik iftar buluşması
Rize’de 10.günde 1800 kişilik iftar buluşması

Rize’de 10.günde 1800 kişilik iftar buluşması

Rize esnafı ve hayırsever iş adamlarının bağışlarıyla oluşturulan havuzdan, Rize Belediyesi tarafından sunulan iftar hizmetinde 10. günde 1800 kişi oruç açtı.

A+A-

Rize Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Gönül Sofrası binlerce kişinin buluşma noktası oldu. Rize Belediyesi'nin ikram ettiği yemeklerle vaiz eşliğinde iftarlarını yapan vatandaşlar, Ramazan’ın Onuncu gününde oruçlarını Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın da iştiraki ile hep birlikte açtı.

kasap2-001.jpg

Kültür Park altın ve taç salonda yaklaşık 1800 kişi oruç açmanın hazzını yaşadı. Sahil dolgu alanı üzerinde Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemeklerini aratmayacak şekilde hazırlanan Gönül Sofrası, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce vatandaşın dualarla orucunu açmasına vesile oldu.

kasap3-001.jpg

İftar Yemeklerinde Rizeli hemşehrilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Kasap, vatandaşların iftar tabağına yemek doldurdu ve birlikte iftar açtı.

kasap4-001.jpg

Başkan Kasap, yaptığı açıklamada, “Gönül sofralarında, önümüze gelen tüm yemekleri Rizeli esnaflarımız ve İstanbul’daki hemşehrilerimiz yaptıkları bağışlarla karşılıyorlar. Biz de belediye olarak tüm işçiliğini yaparak vatandaşlarımıza sunuyoruz. Allah kabul etsin” dedi.

kasap1-001.jpg

Gönül sofrasında çocukların ilgi gösterdiği Başkan Kasap, iftar ve dua sonrası çocuklarla hatıra fotoğrafı ve selfi çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum