1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE 5 İLÇENİN ÇÖP SORUNU GÖRÜŞÜLDÜ
RİZE'DE 5 İLÇENİN ÇÖP SORUNU GÖRÜŞÜLDÜ

RİZE'DE 5 İLÇENİN ÇÖP SORUNU GÖRÜŞÜLDÜ

Rize Belediye Başkanlığında Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinin yaşamış olduğu çöp sorunu masaya yatırıldı.

A+A-

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın makamında AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu’nun katılımıyla yapılan toplantıda çöp sorununa ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

cop1-003.jpg

Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinin yaşamış olduğu çöp sorununun çözümüne ilişkin istişarelerin yapıldığı toplantıda, kurumlar arası diyalog içerisinde yaşanan sorunun en asgari seviyeye indirilmesi için alınabilecek tedbirler konuşuldu.

cop1-003.jpg

İlçelerin yaşadığı çöp sorunun çözümü için birlikte hareket edilerek en kısa sürede gerekli adımların atılması konusunda görüş birliğine varıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum