1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de 53 öğrenciye 53 bisiklet
Rize'de 53 öğrenciye 53 bisiklet

Rize'de 53 öğrenciye 53 bisiklet

Rize Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen "Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma" yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

A+A-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Salonunda düzenlenen törene Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin, öğrenciler ve veliler katıldı.

bsklt1-002.jpg

Törende bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen İl Başkanı Seyfettin Afacanlar, bu tür etkinliklerin ve yarışmaların çocuklar açısından fayda sağlayacağı ve kitap okuma alışkanlığının artacağını söyledi. 

egtmbrsn.jpg

Genel Başkan Yardımcısı Sevin ise yaptığı konuşmada, "Onların dedikleri altın neslin bizler gezi olaylarında neler yaptıklarını gördük. Bir zamanlar altın nesil olarak bize sundukları nesil bu ülkede neler yapmaya kalktığına tanık olduk. O yüzden gençlerimize sahip çıkıp onları bu tür kültürel faaliyetlere sokmamız ve ödüllendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren 53 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız