1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Bakan Bak'ı basın toplantısında Cumhurbaşkanı aradı
Rize'de Bakan Bak'ı basın toplantısında Cumhurbaşkanı aradı

Rize'de Bakan Bak'ı basın toplantısında Cumhurbaşkanı aradı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, incelemelerde bulunmak üzere Rize'ye geldi. Bak, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantı sırasında kendisini arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüştü.

A+A-

Ankara'dan uçakla Trabzon'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, karayolu ile geldiği Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde bir restoranda basın mensupları ile bir araya geldi.

bak002-001.jpg

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar ile İl Başkanı Muhammed Avcı ve bakanlık bürokratlarının eşlik ettiği toplantıda açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek Cumhurbaşkanı ve Başbakanın taktirleri ile bakan olarak atanmasının gururunu yaşadığını ifade etti.

bak003-001.jpg

Bu gururun Rize'ye ait olduğunu ifade eden Bak, "Rize'de bu toprakların çocuğu Cumhurbaşkanımız Rize'mizi her zaman projeleri ile yaptığı işleri destekliyor. Onunla gurur duyuyoruz. Onun açtığı yolda yürümeye devam ediyoruz. Bu süreçte Rize'mize hizmet eden değerli bakanlarımıza teşekkür ediyoruz. Rize'mize başta spor ve diğer hizmetlerin getirilmesinde noktasında birlikte çalışacağız. Biz bir ekibiz. AK Parti'de 'ben' yok 'biz' var. Birlikte güçlüyüz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi biz bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

cb.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARADI

Basın toplantısı sırasında danışmanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aradığını belirterek telefonu Bakan Bak'a uzattı. Konuşmasına ara veren ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Bak, ardından "Cumhurbaşkanımızın sizlere, Rizelilere, ilçelere selamları var." diyerek toplantısına kaldığı yerden devam etti.

bak001-001.jpg

Bakan Bak, akşam saatlerinde Ardeşen'de katıldığı programın ardından saat 19.00'da da Pazar ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan düzenlenen etkinlikte vatandaşlara seslendi.

bak_pazar1.jpg

galeri.gif

vid1.jpg


Rize'de Bakan Bak'ı basın toplantısında... paylaşan: pazar53

osmanaskinbak-007.jpg

bak7-009.jpg

bak6-014.jpg

bak4-022.jpg

bak5-020.jpg

bak3-027.jpg

bak2-028.jpg

bak1-027.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum