1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de demokrasi nöbeti sürüyor…
Rize’de demokrasi nöbeti sürüyor…

Rize’de demokrasi nöbeti sürüyor…

Rize’de ki demokrasi nöbetinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, fetoşist terör örgütüne Türkiye’yi dar edeceklerini söyledi.

A+A-

Rize’de demokrasi nöbetleri bir çok farklı görüşten birlerce kişinin katılımı ile aralıksız sürüyor.

nobet1-002.jpg

Bu gece düzenlenen mitingde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı halka seslendi.

Yazıcı konuşmasında , FETÖ terör örgütünün dış odakların kuklası olduğunu belirterek, “Böyle bir coğrafya da, tarihi zenginliği olan bir milletin egemen olduğu bir vatanda üç buçuk çapulcu, gözü dönmüş katiller, vatana, millete hainlik içerisinde 15 Temmuz’da milletine silah doğrultma cüretini gösterdi. Bu ne alçaklık. Bu ne ahmaklık. Bunlar maça maşa. Bunların üst akılları akıl babaları dışarıda. Onların kuklası olarak Türk milletine millete ait silahları doğrultma cesareti gösterdi bu alçaklar. 15 Temmuz hem bu alçak katillere hem de dünyaya çok güzel bir ders oldu. Siyasi tarihimize altın harfler ile yazıldı. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

nobet2-002.jpg

Fetoşist terör örgütü.
Yazıcı konuşmasında FETÖ’yu Fetoşist terör örgütü olarak tanımlayıp bu örgüte Türkiye’yi dar edeceklerini söyledi. Yazıcı, “Bir çoğunu tespit ettik ve tespit etmeye devam ediyoruz. Kesinlikle bunların kamu kurum ve kuruluşlarında barınmalarına fırsat vermeyeceğiz. Bunlar Türk mahkemelerinde, Türk hakimleri önünde hesap verecek ve hak ettikleri cezaya mutlaka çarptırılacaklardır. Bu gözü dönmüş çete örgütüne, silahlı terör örgütüne, fetoşist, fetullahçı terör örgütüne mutlaka Türkiye’nin neresinde olursa olsun Türkiye’yi dar edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız