1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE FIKRA TADINDA RESTORASYON
RİZE'DE FIKRA TADINDA RESTORASYON

RİZE'DE FIKRA TADINDA RESTORASYON

RİZE'DE EVİNİ RESTORE EDEN 72 YAŞINDAKİ AHMET TEMİZEL TERAS KATININ MERDİVENİNİ YAPMAYI SONA BIRAKINCA RİZE'NİN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERİNDEN BİRİ ORTAYA ÇIKTI

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba Ocağı Rize’nin Güneysu ilçesinde fıkraları aratmayan bir olay yaşandı.

tadilat2.jpg
 
İlçenin Yenicami Köyü’nde yaşayan 72 yaşındaki Ahmet Temizel, “Pembe Köşk” ismini verdiği ve yeni restore ettiği evinin üst katına kapı yaptı ancak merdivenini yapmadı.

Geçmiş yıllarda Yenicami köyünde fırıncılık yapan ve 1974 yılında köyüne ev yaptıktan sonra Sakarya’nın Karasu ilçesine yerleşerek burada inşaat ustalığına başlayan Ahmet Temizel, 40 yıl sonra yeniden baba ocağına döndü.

tadilat1.jpg

Yarım kalan evini restore yapmaya başlayan ve “Pembe Köşk” ismini verdiği evinin üst katına teras yapan Temizel, kapısını koyduğu terasının merdivenini ise yapmadı.

Temizel ailesi şimdilik teras katına tahta merdivenle çıkıyor.

tadilat3.jpg

Evininin restorasyonuna 3 ay önce başladığını dile getiren Temizel merdiveninde bir 3 ay süreceğini dile getirdi. Neden merdiven yapmadığını anlatan Temizel, kapının önüne merdivenden önce balkon yapacağını dile getirerek "Dışarıdan içeriye giren hemen evin içerisine girmesin, balkon engellesin onu diye. 3 aydan beri öyle ama bir 3 ay daha öyle kalır. İçeriye girmek istediğimizde tahta merdiveni kullanıyoruz, tehlikeli de olmuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız