1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de fırtınada kayık alabora oldu: 1 ölü
Rize'de fırtınada kayık alabora oldu: 1 ölü

Rize'de fırtınada kayık alabora oldu: 1 ölü

Rize'de şiddetli fırtınada kayığı ile denize balık tutmaya çıkan yaşlı adam kayığın alabora olması sonucu hayatını kaybetti

A+A-

Rize'nin Fener mahallesi sahilinde kayıkla denize açılan Kamil Reisoğlu isimli 68 yaşındaki şahıs, fırtınalı denizde kayığının alabora olması sonucu boğularak hayatını kaybetti. 

frtn6.jpg

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde kendisine ait kayıkla balık avlamak için denize açılan Kamil Reisoğlu, dalgaların etkisiyle kayığının alabora olmasıyla denizde kayboldu. Arkadaşlarının Sahil Güvenlik ekiplerine haber vermesi üzerine yapılan çalışmada yaşlı adamın cesedi denizden çıkartılırken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Güneysu Adli Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. 

frtn5-001.jpg

Almanya'da uzun bir süre çalışıp buradan emekli olduktan sonra yılın belli zamanlarında Almanya ve İstanbul'da ikamet eden Reisoğlu, yazları ise memleketi Rize'de kalıyordu. Reisoğlu'nun zaman zaman kayığı ile denize açılarak balık avladığı öğrenildi. 

frtn4-001.jpg

frtn3-001.jpg

frtn2-002.jpg

frtn1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum