1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de genç kalemler ödüllerini aldı
Rize'de genç kalemler ödüllerini aldı

Rize'de genç kalemler ödüllerini aldı

Rize Kent Konseyinin, bu yıl ikincisini organize ettiği liseler arası hikâye yarışmasının ödül töreni Rize Gençlik Merkezi'nde yapıldı. 

A+A-

Ödül törenine Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ile davetliler katıldı.

genc2-003.jpg

Ödül töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Kasap “Ülkemizin, toplumumuzun kalkınması için bugüne kadar en büyük desteği ve önemi özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize verdik. Gençlerimizi yazmaya özendirmek ve başarılarını yükseltmek, işbirliği içerisinde; iyi, mutlu ve erdemli insan olarak yetişmelerine katkı sağlamak en büyük temennimizdir. Bugün burada yarışmaya katılan öğrencilerimizin ortaya koydukları ürünlerin arkasında yoğun bir emek ve çabanın var olduğunu biliyor, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

genc1-003.jpg
 
Rize merkez ve ilçelerinde eğitim veren tüm liseleri kapsayan ve Kent konseyinin projelendirdiği hikâye yarışması Rize Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle yapıldı.

Belirlenen 6 başlık altında istedikleri konu ya da konuları tercih ederek gençlerin kaleme alacağı konu başlıkları “Şehrin Saklı Tarihi, Ortak Değerlerimiz, Türkiye’nin Birliği ve Bütünlüğü, Ülkemizdeki Terör Olayları ve Etkileri, Geçmişten Günümüze Tüm Şehitlerimiz, 15 Temmuz darbe Girişimi ve Demokrasinin Önemi” şeklinde belirlendi.
 
Hikâye yarışmasına katılan öğrencilerin eserleri jüri üyeleri tarafından seçilerek, ödüle layık görülenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Rize Gençlik Merkezi'nde yapılan ödül törenin dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
 
“Hikaye Yarışması'nda birinci olan öğrenciye hediyesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından verildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum