1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Halk ekmek 1 TL
Rize'de Halk ekmek 1 TL

Rize'de Halk ekmek 1 TL

Halkın ucuz ekmek yemesi için Rize Belediyesi tarafından kurulan Halk Ekmek Büfeleri ekmeğe zam yaptı

A+A-

Rize’de halkın ucuz ekmek yemesi için Rize Belediyesi tarafından kurulan Halk Ekmek Büfeleri ekmeğe zam yaptı. 

Rize’de bir süre önce fırınların 300 gramlık ekmeğin fiyatını 1.25 TL’ye çıkartması üzerine Rize Belediyesi fiyat indirilmesi talebinde bulunmuştu. Fırınlar fiyat düşürmeyince Rize Belediyesi kurduğu Halk Ekmek Büfeleri 300 gramlık ekmeği 80 Kuruş'tan satmaya başladı. Bunun üzerine fırınlar ekmeğin fiyatını 1 TL’ye düşürmek zorunda kalmıştı. 

Rize’de Kurban Bayramı’nın hemen ardından fırınlar 300 gramlık ekmeği yeniden 1.25 kuruştan satmaya başladı. Rize Belediyesi'nin fiyatların yeniden 1 TL’ye çekilmesi için ekmeği 80 Kuruştan satmaya devam etmesi beklenirken, geçtiğimiz günden itibaren Halk Ekmek Büfeleri de zam yaparak ekmeğin adetini 1 TL’den satmaya başladı. Halk Ekmek Büfeleri’ndeki fiyat artışı ile ilgili henüz Rize Belediyesi’nden bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum