1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZE'DE HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNE KURULDU
RİZE'DE HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNE KURULDU

RİZE'DE HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNE KURULDU

Süper Lig’in 24. Hafta maçında Sivasspor’u ağırlayacak olan Rizespor’da tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu.

A+A-

Rizespor, Süper Lig’de Cumartesi günü saat 16.00’da evinde karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Hazırlıkları ve takımın son durumunu değerlendiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Sivasspor maçında alacağımız üç puanla kendi sahamızda kaybettiğimiz Mersin maçının telafisini edebiliriz” diye konuştu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivasspor’un iyi bir futbol oynamaya çalışan bir takım olduğunu ifade ederek “Rakip İyi ve deneyimli oyuncuları var. Biz de takım olma yolunda oynadığımız maçlara bakınca pozitif işler yapıyoruz. Kolay maç değil, kazanmak istiyoruz. Yüzde yüzün üzerine çıkacak performans sergilemek istiyoruz. Alacağımız üç puanla kendi sahamızda Mersin maçını telafi edebiliriz. Futbolda oyun içinde sabırlı olmak oyunun kontrolünü topun kontrolünü elinde tutmak çok önemli. Bu maçta bu var; akıllı oynamalıyız, sabırlı olmalıyız. Çünkü bir gol üç puan. Rakibin etkili oyuncularına, etkili alanlarına önlemler alacağız. Takımda Koray cezalı, onun dışında eksiğimiz yok” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum