1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de iftar çadırı ve Ramazan eğlenceleri başlıyor
Rize'de iftar çadırı ve Ramazan eğlenceleri başlıyor

Rize'de iftar çadırı ve Ramazan eğlenceleri başlıyor

Rize Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında geleneği bozmayarak, binlerce kişiyi iftar çadırında buluşturacak. Yine Ramazan eğlenceleri ise ay boyunca devam edecek.

A+A-

Geçtiğimiz yıllarda hijyenik ortamda lokantaları aratmayan bir sistemde oluşturmuş olduğu iftar çadırı ile takdir kazanan Rize Belediyesi, bu yıl yine sahil dolgu alanı üzerinde bulunan Kültür Park Düğün salonunda geleneği devam ettirecek.

Binlerce kişiye aynı anda her gün farklı bir yemek çeşidiyle iftar veren Rize Belediyesi bu yıl Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın yanısıra Rize protokolünün de vatandaşlara eşlik ettiği iftar yemeklerinde işin ehli yemek ustaları ve tecrübeli personel görev yapıyor.

Hayırsever işadamlarının katkılarıyla Rize Belediyesi tarafından verilen iftar yemekleri sonrası her akşam farklı bir Ramazan etkinliği izleyicilerini bekliyor.

Geçmişimizde Ramazan aylarının vazgeçilmezi olan Karagöz Hacivat ve birbirinden renkli gösteriler haftanın belirli günlerinde sahne alacak.

Ramazan ayı içerisinde Rize Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu etkinlikler şöyle sıralandı:

Burak Abi ile Çocuk Programı 24 Haziran 2015 Çarşamba saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

Burak Abi İle Çocuk Şarkıları 25 Haziran 2015 Perşembe saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

Kahraman Çocuklar 1 Temmuz 2015 Çarşamba saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

Karagöz-Hacivat 5 Temmuz 2015 Pazar saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

Tasavvuf Musikisi 7 Temmuz 2015 saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

Anadolu Jet Orta Oyun Karagöz-Hacivat Fasl-ı Şahane 8 Temmuz 2015 Çarşamba saat: 20,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi Karşısı Kültür Park Önü (Hava yağışlı ise İsmail Kahraman Kültür Merkezi)

Kod Adı Komedi 9 Temmuz 2015 Perşembe saat 14,30 Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi

ramazan1-001.jpg

ramazan2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum