1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE İKİ PKK SEMPATİZANI TUTUKLANDI
RİZE'DE İKİ PKK SEMPATİZANI TUTUKLANDI

RİZE'DE İKİ PKK SEMPATİZANI TUTUKLANDI

Rize’de İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan iki PKK sempatizanı tutuklanarak cezaevine konuldu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “Bölücü Terörist Faaliyetlerin Önlenmesine” yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, şehirde çeşitli yerlere bölücü propaganda içerikli yazılar yazdığı tespit edilerek takibe alınan T.Ç ve T.D isimli iki kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

işilerin ikametlerinde yapılan aramalarda da bölücü terör örgütünü simgeleyen renklerde eşyalar ve yasak yayınlar ele geçirildi.

İfadelerinin alınmasının ardından "Terör Örgütü Propagandası yapmak" suçlaması ile Rize Adliyesi’ne gönderilen iki kişi tutuklanarak Kalkandere L tipi Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum