1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Jandarma göz açtırmıyor
Rize'de Jandarma göz açtırmıyor

Rize'de Jandarma göz açtırmıyor

Rize İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ile silah ve mermi ele geçirildi. 2 kişi sınır dışı edilirken 2 kişi de tutuklandı.

A+A-

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


Rize İl Jandarma Komutanlığınca; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Rize İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 18 - 24 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılan yol kontrol ve ev araması neticesinde;
    -    1.560 paket kaçak sigara, 
    -    12 litre kaçak alkollü içki,
    -    1.981 adet ecstasy hap,
    -    1 adet ruhsatsız tabanca,
    -    1 adet ruhsatsız av tüfeği,
    -    1 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca,
    -    4 adet 9 mm. çapında fişek ele geçirilmiş olup, (3) şüpheli şahıs yakalanmıştır. 

    Özel Tüketim Vergisi (III) Sayılı Liste Uygulama Genel Tebliğ kapsamında düzenlenen toplam (22.893) TL idari para cezası tutanağı Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığına gönderilmiştir.

    Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, (1) şüpheli şahıs işlemlerini müteakip sınır dışı edilmiş, (2) şüpheli şahıs ise alınan ifadelerini müteakip sevk edildiği mahkemece tutuklanmış olup, ele geçirilen malzemelere el konulmuştur. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum