1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de KARne heyecanı!
Rize'de KARne heyecanı!

Rize'de KARne heyecanı!

Rize'de, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan öğrenciler yarıyıl karnelerini aldı. Çay İlk ve Ortaöğretim Okulunda bir veli çocukların karne töreni sonrası kar topu oynayabilmeleri için okulun bahçesine kamyoneti ile kar getirdi.

A+A-

Rize'de yarıyıl tatili heyecanı yaşanan 290 okulda okul öncesinde 6 bin, ilkokullarda 16 bin, ortaokullarda 18 bin ve liselerde de 18 bin olmak üzere 58 bin öğrenci karne mutluluğu yaşadı.

karne4-005.jpg

Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, yayımladığı mesajda, çocukların başarısının karne notları ile ölçülemeyeceğini, her çocuğun ayrı ayrı çok değerli olduğunu belirtti. 

karne3-006.jpg

Velilerin öğrencilere yaklaşırken anne baba sıcaklığını yansıtmalarını isteyen Koçak, sıcak bir dokunuşun çocuğun geleceğine çok olumlu yansımaları olacağını aktardı.

karne2-007.jpg

Koçak, öğrencilerin ise tatilin keyfini çıkarmalarının yanında okuma alışkanlıklarını artırmalarını temenni etti.

karne1-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız