1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE’DE MUHAMMED ALİ’NIN RUHUNA HATM-İ ŞERİF OKUNDU
RİZE’DE MUHAMMED ALİ’NIN RUHUNA HATM-İ ŞERİF OKUNDU

RİZE’DE MUHAMMED ALİ’NIN RUHUNA HATM-İ ŞERİF OKUNDU

Solunum yetmezliği nedeniyle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, eski Ağır Sıklet Dünya Boks Şampiyonu efsanevi Müslüman boksör Muhammed Ali’nin ruhu için, Rize Kale camisinde hatm-i şerifler okutuldu.

A+A-

ABD’de cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, dünyanın en ünlü boksörü olan Muhammed Ali için, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize Kale Camisi'nde, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim üyesi eski boksör Prof. Dr. Adnan Midilli tarafından organize edilen hatm-i şerif ve mevlidi şerife çok sayıda kişi katıldı. 

mali.jpg

Prof. Dr. Adana Midilli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Facebook da oluşturulan 30 hafız ve 30 cüz grubundaki hafız ve imam hatiplerin katılımıyla rahmetli Muhammed Ali’nin ruhuna hatm-i şerifler okuduk. Kale camimizde mevlidi şerif ve duasını il müftümüz İsmail Yalçın hocamız yaptılar. Cami cemaatimizin isteği üzere eski bir boksör olarak, merhum Muhammed Ali’nin hayatını ve Müslüman olarak dünyanın dört bir yanında yaşadığı önemli sözleri ve hatıralarını cami cemaatine özetle anlatmış oldum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum