1. HABERLER

  2. YÖREDEN ESİNTİLER

  3. Rize'de Nisan ayında 4 metre kar!
Rize'de Nisan ayında 4 metre kar!

Rize'de Nisan ayında 4 metre kar!

Rize-Erzurum Karayolunun sahilden 50 kilometre iç kesiminde Nisan ayında 4 metre kar gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU - Kasım ayından bu yana kar dolayısıyla ulaşıma kapalı bulunan Rize-Erzurum Karayolunda Mart ayında karla mücadele çalışmalarına başlandı.
Rize’nin İyidere sahilinden itibaren 50 kilometre uzaklıkta bulunan Ovit zirvesinde bazı bölgelerde biriken çığın yer yer 4 metreye ulaşması yolun turizme hizmet verebileceği fikrini de doğuruyor. Sahilden Nisan ayında kar görmek için Ovit zirvesi eteklerine çıkan vatandaşlar harika manzara karşısında hayranlıklarını gizleyemiyorlar.
Ovit dağındaki kar manzarasına dikkat çeken İkizdere Kaymakamı Adem Ünal “Kış turizmi sevenlere tavsiyem Ovit zirvesine çıkmaları. Nisan ayı ve daha da sonra Haziran ayına kadar Ovit zirvesinde kar vardır. Kış sporları ve kayak yapmayı sevenler için buradaki doğal manzara ve parkurlarımız bulunmaz güzellikler arz ediyor. İnşallah yakında Rize-Erzurum Karayolu ulaşıma açılır ve bu manzarayı daha çok insanımız paylaşır’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum