1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE’DE ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI
RİZE’DE ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI

RİZE’DE ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI

28. Uluslararası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali kapsamında 09-10 Ağustos tarihlerinde Rize Belediyesi, Rize GHSİM ve TSF Rize İl Temsilciliğince satranç turnuvası düzenlenecek.

A+A-

Toplam 5 bin 700 TL tutarında ödülün dağıtılacağı satranç turnuvası Küçükler Genel, Yıldızlar Genel ve Açık Genel olmak üzere 3 kategoride yapılacak. 7’den 77’ye her yaştaki satranç severin yarışabileceği turnuvada her kategoriye katılım 40 sporcu ile sınırlı olacak. Kategorilerinde ilk 10 dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verilecek.

28. Uluslararası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali kapsamında Rize Gençlik Merkezinde yapılacak olan satranç turnuvası 2 gün sürecek ve turnuvaya başvuru süresi 07 Ağustos 2017 Saat: 18.00’de sona erecek.

Turnuva Direktörü TSF Rize İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu, turnuvaya dair yönergenin Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliği’nin resmi internet sayfası http://rize.tsf.org.tr adresinde yayınlandığını ve turnuva başvurularının da bu yönerge doğrultusunda yine aynı sitede online olarak yapılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız