1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de 'Okulumun kardeş camisi projesi' ile camiler şenlendi
Rize'de 'Okulumun kardeş camisi projesi' ile camiler şenlendi

Rize'de 'Okulumun kardeş camisi projesi' ile camiler şenlendi

Rize'de hayata geçirilen “Okulumun kardeş camisi projesi” kapsamında Pazar Şehitlik Camiinde ilkokul öğrencileri cami ile tanıştırıldı.

A+A-

“Okulumun kardeş camisi projesi” Rize İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneğinin katılımıyla imzalanan üçlü protokol kapsamında il genelinde uygulanmaya başlarken meyvelerini de vermeye başladı. 

cami1-013.jpg

Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu öğrencileri, “Okulumun Kardeş Camisi Projesi’’ kapsamında kardeş cami seçtikleri Cumhuriyet Mahallesi Şehitler camiini ziyaret etti. 

cami2-013.jpg

Din Dersi Öğretmeni Rukiye Okumuş ve projeden sorumlu müdür yardımcısı Süleyman Pınarbaş eşliğinde öğrenciler camiye ziyarette bulunup Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini de camide işledi.

cami6-008.jpg

Öğrenciler camiyi merakla gezerken kafalarına takılan konularda da soru sorarak destek istedi. 

cami5-008.jpg

Cami İmam Hatibi Yusuf Kambur, öğrencilere camiyi gezdirip, ibadet yerleri, kin kültürü ve ahlak bilgisi konularında bilgi verdi.

cami3-012.jpg

cami4-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum