1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE ŞEHİT AİLELERİ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ
RİZE'DE ŞEHİT AİLELERİ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ

RİZE'DE ŞEHİT AİLELERİ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna verilen iftar yemeğinde buluştu.

A+A-

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Sahilde Yakamoz Restaurant’ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

img_1549.jpg

Düzenlenen iftar yemeğine Garnizon Komutanı Jd. Kd. Alb. İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, RTEÜ Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe ve Belde Belediye Başkanları Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kemal Aksu, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları katıldı.

img_1547.jpg

Rize Valisi Yazıcı ve Belediye Başkanı Kasap, şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilendi. Yaklaşık bin kişilik yemek Kur-an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

img_1562.jpg

İftar sonrasında İl Müftüsü Yusuf Doğan, eşliğinde dua edildi. Şehit ve gazi ve gazi yakınları onuruna düzenlenen iftar yemeği gerçekleştirilen kısa sohbetin ardından sona erdi.

img_1491.jpg

img_1495.jpg

img_1503.jpg

img_1523.jpg

img_1434.jpg

img_1444.jpg

img_1453.jpg

img_1469.jpg

img_1475.jpg

img_1481.jpg

iftar-program-1.jpg

iftar-program-2.jpg

iftar-program-3.jpg

iftar-program-5.jpg

iftar-program-6.jpg

iftar-program.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız