1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE’DE TÜRKİYE MİNİKLER JUDO ŞAMPİYONASI BAŞLADI
RİZE’DE TÜRKİYE MİNİKLER JUDO ŞAMPİYONASI BAŞLADI

RİZE’DE TÜRKİYE MİNİKLER JUDO ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Rize Yeni Şehir Spor Salonunda başlayan ve 3 gün sürecek olan Judo Minikler Türkiye Şampiyonasına, kız ve erkekler toplamda 71 ilden 807 sporcu katılımıyla başladı.

A+A-

Türkiye Şampiyonasının açılış törenine Rize Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Soba, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Kulüp Başkanları, Hakemler, antrenör ve sporcular katıldı.

turn3-002.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı konuşmasında Rize’nin büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek “Bu önemli organizasyona Türkiye’nin hemen her ilinden katılım sağlayan illerimiz bulunmakta. Ben öncelikle idarecilerimize antrenör ve sporcularımıza hoş geldiniz diyorum. Kendilerini Rize’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Şampiyonanın centilmence ve dostça güzel mücadeleler ile geçmesini temenni ediyorum. Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

turn4-002.jpg

Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal, “ Türkiye Minikler Judo Şampiyonasının Rize’de gerçekleşmesi için emeklerini esirgemeyen katkısını sağlayan herkese öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler federasyon olarak judo sporuna ve sporcularımıza elimizden gelen desteği sağlamaktayız. 3 gün devam edecek olan güzel bir şampiyonaya ev sahipliği yapan Rize ilinde minik sporcular kendilerini geliştirerek birer milli sporcu olmaya aday olacaklar. Judo şampiyonası vesilesi ile sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu dile getiriyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

turn2-003.jpg

Açılış seremonisi yapılan plaket takdiminin ardından sona erdi.

turn1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız