1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de ücretsiz wifi internet hizmeti başladı
Rize'de ücretsiz wifi internet hizmeti başladı

Rize'de ücretsiz wifi internet hizmeti başladı

Vatandaşın interneti daha yaygın kullanabilmesi için Rize Belediyesi tarafından şehir merkezinde uygulamaya konulan "Yönet Wifi" sistemi kullanıma hazır hale getirildi.

A+A-

Rize Merkez Tuzcuoğlu Memişağa Parkına Rize Belediyesi tarafından yerleştirilen kablosuz internet sistemi sayesinde artık vatandaş cep telefonu, tablet, laptop gibi mobil ağları bulunan cihazlarla haftalık 1800 dakika, yani 30 saat internet hizmetinden faydalanabilecek.

Sistemden faydalanmak isteyen vatandaşlar, kendisine ait bir kullanıcı adı ve şifre alarak ellerindeki mobil ağ hizmeti bulunan cihaz ile Rize Belediyesi ‘wifi’ ağına ücretsiz bağlanacak.

 Vatandaşın hizmetine sunulan bu uygulama konusunda açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, "Şehrimizin bazı bölgelerine yerleştirmeyi düşündüğümüz ücretsiz internet yani Wifi olarak adlandırılan kablosuz internet sistemini Rize Belediyesi olarak merkez Memişağa parkında kullanıma açmış bulunmaktayız.  Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız sisteme bağlanarak alacak oldukları kullanıcı adı ve şifre sayesinde sistemden faydalanabilecekler. Aynı cihazdan haftalık olarak 1800 dakika yani 30 saat internete bağlanılabilecek. Halkımıza ücretsiz sunmuş olduğumuz kablosuz internetimiz sayesinde aynı zamanda ilimize misafir gelen vatandaşlarımız da varsa internet ortamında yapması gereken bir işlemi anında işlemini hızlı bir şekilde yapabilecek. Günümüzde gelişmiş ülkelerde ve bazı büyükşehirlerimizde kullanılmakta olan bu hizmeti ilimize kazandırmaktan mutluyuz. Wifi sistemimizi yoğun kullanım durumunda şehrin diğer bölgelerinde de yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. İlimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum