1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Ülkü Ocaklarından birleştiren davranış
Rize'de Ülkü Ocaklarından birleştiren davranış

Rize'de Ülkü Ocaklarından birleştiren davranış

ÜLKÜ OCAĞI MENSUPLARI, RİZE'DE ÇALIŞAN GÜNEYDOĞULU VATANDAŞLARI ÇALIŞTIKLARI ŞİRKETTE ZİYARET EDEREK DERTLERİNİ DİNLEDİLER

A+A-

Ülkü Ocakaları Eğitim ve Kültür Vakfı Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve Rize Ülkü Ocağı mensupları Rize'de çalışmalarını sürdüren özel bir şirkete ait şantiyeyi ziyaret ederek Türkiye'nin Güneydoğu bölgesinden Rize'ye gelerek çalışan vatandaşları ziyaret etti. 

ulku1-002.jpg

Şantiyeye gelerek çalışan vatandaşların rahatsız edildiğini duyan Rize Ülkü Ocağı Başkanı İhsan Alkan rahatsız edenler adına işçilerden özür dileyerek, kendilerinin isimlerinin kullanıldığını fakat doğrudan veya dolaylı yaşanan çirkin olaylarla bağlantıları olmadığını dile getirdi. Alkan "Doğudan gelen kardeşlerim; canınız, malınız, namusunuz bize emanettir. Siz ne akdar Kürtseniz ben o kadar Kürt'üm. Ben ne kadar Türk isem de sizde o kadar Türk'sünüz" dedi.

Anlamlı buluşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Alkan "Rize'de 3-5 tane safın, 3-5 tane cahil gencin yaptığı hataları da Rizeliler'e yormayın. Rizeli doğuda hep misafirperverlikle karşılanmıştır. Gelen vatandaşları da Rizeli misafirperverlikle karşılar. Olan olayı Rizeliler yaptı zannetmeyin, nitekim çocuklar cahil, aileleri bir töre anlayışı verseydi bu böyle olmazdı. Farklı işlerin içerisine girmişler, burada arkadaşlarımıza da küfür etmişler. Ben onların adına da sizden özür diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum