1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu
Rize'de Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu

Rize'de Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği kaçakçılık operasyonları sonucu 1 şüpheli gözaltına alındı, 6 şüpheli de ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

A+A-

Konuyla ilgili Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, "Rize İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden; Pazar, Ardeşen ve Fındıklı İlçelerinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucu 3.070 gr. kubar esrar, 1.400 paket kaçak sigara, 79 litre kaçak içki, 3 adet tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 9 adet tabanca fişeği ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak malzemelere Jandarma tarafından el konulan olayla ilgisi olduğu tespit edilen 1 şüpheli gözaltına alındı. 6 şüpheli ise Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı ve şüphelilere toplam 29.788,00 TL idari para cezası uygulandı."  ifadelerine yer verildi.

op3-002.jpg

op2-002.jpg

op1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız