1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de uyuşturucuyla mücadelede kararlı adımlar
Rize'de uyuşturucuyla mücadelede kararlı adımlar

Rize'de uyuşturucuyla mücadelede kararlı adımlar

Rize il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara karşı başlatılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Emniyet çok sert açıklamada bulundu:

A+A-

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz merkezinde ve ilçelerinde “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara” yönelik olarak 02/06/2015 – 10/08/2015 tarihleri arası yürütülen çalışmalar neticesinde;

-3601 gram Toz Esrar,

-10 Adet Subuxone ibareli hap

-68 Adet Sentetik Uyuşturucu Hap(ecstasy) ele geçirilmiş, 

17(on yedi) şahsa şüpheli sıfatıyla işlem yapılmıştır. Yapılan yakalamalar neticesinde 03.06.2015 tarihinde M.K ve  31.07.2015 tarihinde ise K.D. isimli şahıs tutuklanmıştır.

Yürütülen operasyonların devamında 16.09.2015 tarihinde A.E.  E.Y. ve  B.T. isimli şahıslar yakalanıp, gözaltına alınmış  olup; 17.09.2015 günü Rize Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş ve şüphelilerden A.E. ve B.T. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, E.Y. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Rize Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde toplum sağlığını tehdit eden uyuşturucu maddenin ticaretini yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum