1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de yaşadıklarımı mezarda bile unutamam!
Rize'de yaşadıklarımı mezarda bile unutamam!

Rize'de yaşadıklarımı mezarda bile unutamam!

CNN Türk’te Hakan Çelik'in konuğu olan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak acı konuştu: "Rize'de gözümün önünde beni tutup oğlumu darp ettiler. Bunu mezarda bile unutmam..."

A+A-

Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray karşı karşıya gelmiş ve tartışmalı maçı Galatasaray 2-1 geriye düşmesine rağmen uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 3-2 kazanmıştı. 

CNN Türk’te Hakan Çelik'in konuğu olan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak soruları cevapladı. Rize’deki maçta yaşadıklarını acı sözlerle dile getirdi.

lbayrakk.jpg
 
MEZARDA BİLE UNUTMAM
Ailesinin spora olan düşkünlüğüne değinen Albayrak, memleketi Rize’de Galatasaray ile Rizespor’un karşılaşmasında yaşadığı olaya çok içerlediğini gözleri dolarak anlattı.

“Gözlerimin önünde oğlumun Rize'de darp edilmesi beni çok üzdü. Bu olayı mezarda bile unutamam. Benim kollarımı kilitleyerek oğlumu kurtarmak istememe izin vermediler.” ifadesiyle adeta isyan eden Albayrak’ın açıklamaları spor camiasında da infiale neden oldu.

İŞTE O SÖZLER:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum