1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'deki 7 katlı binanın yıkımı tamamlandı
Rize'deki 7 katlı binanın yıkımı tamamlandı

Rize'deki 7 katlı binanın yıkımı tamamlandı

Rize'nin Muradiye beldesinde, şiddetli yağışların ardından gündeme gelen 7 katlı binanın yıkımı tamamlandı. Binanın enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor

A+A-

Rize'nin Muradiye beldesinde, şiddetli yağışların ardından gündeme gelen 7 katlı binanın yıkımı tamamlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü'nün, sahipleri ile anlaşmasının ardından, binanın yıkımına iki gün önce başlanmıştı. 

bina2-002.jpg

Salarha Jandarma Komutanlığı tarafından sabah saatlerinde gerekli tedbirlerin alınmasından sonra yıkıma devam edildi. Yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından binanın yıkım işlemi tamamlandı. Binanın enkaz kaldırma çalışmaları ise devam ediyor.

bina3-001.jpg

Enkaz kaldırma işleminin iki gün sürebileceği kaydedildi.

bina1-001.jpg

Yetkililer binanın enkaz kaldırma çalışmalarının ardından, Muradiye Belediyesine ait olan ve içerisinde kiralık iş yerleri ile Kuran kursu bulunan 4 katlı binanın da yıkımına gelecek hafta salı günü başlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız