1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'deki bölge hafızlık yarışmasının birincisi Rize oldu!
Rize'deki bölge hafızlık yarışmasının birincisi Rize oldu!

Rize'deki bölge hafızlık yarışmasının birincisi Rize oldu!

Amasya, Çorum, Giresun, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat ve Trabzon'dan din görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen erkek din görevlileri arası hafızlık bölge yarışması Rize’de yapıldı. Rize jürisi, birinciyi Rize'den seçti!

A+A-

2015 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, görevlilere yönelik etkinlik çerçevesinde düzenlenen erkek din görevlileri arasında hafızlık bölge yarışması Rize’de yapıldı.

din3.jpg

Kur’anı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan açılış konuşmasını yaptı. Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali KEskin’in yarışma kuralları ve puanlamalar hakkında bilgiler vermesinden sonra program yarışma ile devam etti.

din4.jpg

Yarışmaya Amasya’dan Hasan Bedirhan, Çorum’dan Muzaffer Çolak, Giresun’dan Fatih Fatsa, Ordu’dan Cemal Üste, Rize’den Kadir Yılmaztürk, Samsun’dan Mehmet Tokgöz, Sinop’tan İsmail Şahin, Tokat’tan Mehmet Sazak ve Trabzon’dan Aziz Aydın katıldı.

juri-001.jpg

Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Müftü Yardımcısı Ali Çakmak, Uzman Vaiz Abdulkerim Çelik, Öğretim Görevlisi Seyit Badır, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali Keskin’den oluşan Hafızlık Yarışması Bölge Seçici Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucu dereceye girenler belirlendi.

rize-002.jpg

Yapılan değerlendirme sonunda birinci Rize’den Kadir Yılmaztürk olurken ikinciliği Trabzon’dan Aziz Aydın, üçüncülüğü de Amasya’dan Hasan Bedirhan elde etti.

trabzon-001.jpg

amasya.jpg

din2.jpg

din5.jpg

din1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum