1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'deki imalatçı firmalara hibe destek fırsatı
Rize'deki imalatçı firmalara hibe destek fırsatı

Rize'deki imalatçı firmalara hibe destek fırsatı

Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile KOSGEB İl Müdürlüğü arasında Kobi Gelişim Destek Programı tanıtım toplantısı yapıldı.

A+A-

Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile KOSGEB İl Müdürlüğü arasında yapılan KOBİ Gelişim Destek Programı toplantısı Meslek Odaları Başkanları ve imalat sektöründe faaliyette bulunan küçük ölçekli işletme sahiplerinin katılımıyla birlik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

kosgeb2-002.jpg

Toplantı hakkında bilgi veren Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan, “Kalkınmada öncelikli bölgelerde 3’üncü, 4’üncü, 5’inci ve 6’ncı bölgede faaliyette bulunan imalatçı firmaların kapasitelerinin büyütülmesi anlamında yapacakları projelerin desteklenmesi amaçlanan bu toplantımız çok olumlu geçti. Bu anlamda Rize İlinin 4. Kalkınmakta öncelikli iller arasında olması münasebetiyle, Kobi Gelişim Destek Programından yararlanma imkânına sahip olacaktır. İmalatçı firmaların, Esnaf ve Sanatkarlardan imalatı olan şahıs işletmeleri ile şirketlerinde başvuru imkanına sahip oldukları başvuru süresi 01.04.2016 - 06.05.2016 tarihleri arası olup işyerini geliştirmek isteyen imalatçı Esnaf ve sanatkarlar ile şirketler 06/05/2016 tarihinde kadar projeleri ile başvurularını yapması gerekmektedir. Başvuru şartları 2014-2015 yılları faaliyet dönemi gayri safi hasılatları 200 Bin TL olup vergi dairesinden belgelendirmesi, ayrıca 2 çalışanı olması, kredi destek miktarı, düşük teknoloji kullanan imalatçı firmalarda 200 Bin TL’si hibe, 400 Bin TL geri dönüşüm kredi desteği toplam 600 Bin TL tutarındadır. İmalatçı firmaların 06.05.2016 tarihinden önce KOSGEB Rize İl Müdürlüğüne müracaat edip detaylı bilgi almaları kendileri tarafından önem arz etmektedir.” dedi.

kosgeb1-002.jpg

kosgeb4-001.jpg

kosgeb3-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız