1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'deki iş yerinin şubesini Pazar'da açtılar
Rize'deki iş yerinin şubesini Pazar'da açtılar

Rize'deki iş yerinin şubesini Pazar'da açtılar

Rize'deki inşaat şirketinin Pazar şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Ayhan Berberoğlu ve Orhan Başdemirci ortaklığıyla Rize’de hizmet veren inşaat şirketinin Pazar şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

acls1-007.jpg

Çarşıbaşı mevkii Yeni Belediye İşhanı zemin katında hizmete açılan iş yerinin kurdelesini Pazar Belediye Başkanı Ahmet basa ve MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben birlikte kesti.

acls4-006.jpg

Oray İnşaat Malzemeleri Gübre Zirai İlaç ve Taahhüt Nakliye Ticaret Limited Şirketinin Pazar’da toptan ve perakende inşaat malzemeleri satışı üzerine faaliyet göstereceğini söyleyen iş yeri sahiplerinden Makine Mühendisi Orhan Başdemirci, “Rize’deki işyerimizin bir şubesini memleketimiz Pazar’da hizmete açmaktan mutluyuz. Açılışımızı gerçekleştiren belediye başkanımız, il başkanımız ve daha sonra iş yerimize hayırlı olsun ziyaretinde buluna milletvekili Dursun Çiçek bey ile uzaktan yakından iştirak eden, arayan, çelenk, çiçek gönderen tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi. 

acls3-006.jpg

acls2-006.jpg

acls5-003.jpg

video1.png


Rize'deki iş yerinin şubesini Pazar'da açtılar paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum