1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZE'DEKİ MAÇTAN GOL SESİ GELMEDİ
RİZE'DEKİ MAÇTAN GOL SESİ GELMEDİ

RİZE'DEKİ MAÇTAN GOL SESİ GELMEDİ

Türkiye Kupası F Grubu'nu ilk ve ikinci sırada bitirmeyi garantileyen iki ekip Rizespor ile Beşiktaş arasındaki maç 0-0 golsüz eşitlikle bitti.

A+A-

Türkiye Kupası F Grubu'nu ilk ve ikinci sırada bitirmeyi garantileyen iki ekip Rizespor ile Beşiktaş arasındaki maçta gülen olmadı. Yedek ve genç oyunculardan kurulu bir kadroyla grup lideri Rizespor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Kartal'ın iki yeni transferi Opare ve Milosevic ise maçı tamamlayamadı.

3 YENİ TRANSFER 11'DE

Beşiktaş'ta devre arasında transfer edilen 3 oyuncu da ilk 11'de sahaya çıktı. Teknik direktör Slaven Bilic, Tolgay Arsan, Opare ve Milosevic'i ilk 11'de sahaya sürdü.

KALEDE GÜNAY GÜVENÇ

Siyah-beyazlı takımın kalesinde Günay Güvenç görev yaptı.Adanaspor'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve sezon başında tekrar Beşiktaş'a geri dönen Günay, ilk kez siyah-beyazlı takımın kalesini korurken, yedek kaleci olarak, Cenk Gönen kadroda yer aldı.

İKİ GENÇ KARTAL SİFTAH YAPTI

Siyah-beyazlı takımda, 18 yaşındaki Eslem Öztürk ve 19 yaşındaki Muhammed Raşit Şahingöz de ilk kez forma giydi.

Beşiktaş'ın, Konya'da, Trabzonspor ile oynadığı lig maçında burnu kırılan Mustafa Pektemek ise uzun aradan sonra 18 kişilik kadroya alındı.

Milosevic ve Opare'nin ardından genç Eslem de 85. dakika sakatlandı ve oyunu terk etti. 3 oyuncu değişikliğini yapan Beşiktaş kalan dakikaları 10 kişi tamamladı.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ KAYSERİSPOR

90'da Tevfik'in şutu direkten ndönerken karşılaşma da 0-0 sona erdi. Bu skorun ardından Çaykur Rizespor puanını 14'e, Beşiktaş ise puanını 10'a çıkardı. Beşiktaş, Kayserispor'la; Çaykur Rizespor ise Fenerbahçe ile son 16'da kozlarını paylaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR
21. dakikada Ali Adnan'ın kullandığı serbest vuruşta yerden gelen topu kaleci Günay çizgiden çıkarmayı başardı.
31. dakikada ceza sahasının hemen önünde topla buluşan Tolgay'ın cezası sahasına girer girmez vuruşunda kaleci kaleci Aykut zorlanmadan topa sahip oldu.
61. dakikada Muhammed Emin’in pası ile buluşan Kweuke sağ çaprazdan şutunu çekti, kaleci Günay topu kornere tokatladı.
85. dakikada Beşiktaş takımında sakatlık yaşayan Eslem oyuna devam edemedi. Üç oyuncu değişikliği hakkını kullanan Beşiktaş karşılaşmanın son dakikalarını 10 kişi tamamladı.
90+2. dakikada sağ çaprazdan gelişen ev sahibi takım atağında Tevfik'in şutu direğe çarparak oyun alanına döndü.

rizespor.20150205233251.jpg

STAT: Yeni Rize Şehir
HAKEMLER: Yunus Yıldırım xx, Serkan Gençerler xx, Nihat Mızrak xx
ÇAYKUR RİZESPOR: Aykut xx, Koray xx, Ali Adnan xx, Oboabona xx, Orhan xx, Muhammed Emin xx (Ümit dk. 84 x), İlyas xx (Sercan dk. 81 x), Murat xx (Holosko dk. 75 x), Engin xx, Tevfik xx, Kweuke xx
YEDEKLER: Necati, Fatih, Taha, Hasan
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman
BEŞİKTAŞ: Günay xx, İsmail xx, Milisovic xx (Oğuzhan dk. 41 xx), Tolgay xx, Necip xx, Kerim xx, Uğur xx, Muhammed xx (Mustafa dk. 74 xx), Atınç xx, Opare x (Serdar dk. 41 xx), Eslem xx
YEDEKLER: Cenk, Gökhan, Ersan, Motta
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
SARI KARTLAR: Eslem, Atınç (Beşiktaş)

MAÇ SONRASI AÇIKLAMALAR

Karşılaşma sonrası iki takımın teknik adamları maçı değerlendirdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, her iki takım açısından iyi maç olduğunu belirterek, “Maçtan önce sıralama belliydi. Bunun için iki genç oyuncumuza şans verdim. Gayet de memnum. Genç oyuncularımız gelişim gösterdi ve şans buldu. Gelişimlerini tamamladıklarında çok iyi yerlere geleceklerdir. Pazar günü maç daha farklı olur. Pazar günü oynayacağımız maçla sıralamamızı değiştirmek istiyoruz. Yoğun bir programımız var. Taraftarımızdan destek istiyoruz. Beşiktaş taraftarı bugün çok iyiydi. Aynısını kendi seyircimizden bekliyoruz" dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Oldukça iyi maç olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Slevan Bilic de, “Bu maç için iki takım üzerinde baskı yoktu, pazar günü iki takım üzerinde de baskı olacak. Maç içinde tek eksiğimiz final paslarını yapamadık. Ligde süre alamayan oyuncuları görmemiz için iyi bir maçtı. Genç oyuncularımızın performansı beni mutlu etti. İki yeni oyuncumuz Opare ve Miloseviç sakatlandı. Onların durumuna bakacağız. Genç oyuncular takımın bir parçası. Onlara bu maçta şans verdik. Performansları kulüp adına ve kendi adlarına mutlu edici. Daha çok çalışmaları gerekiyor. Oğuzhan da elimizdeki iyi oyunculardan. Kendisine de söyledim iyi bir ritim yakaladı. Sürekli şans veriyoruz iyi de oynuyor. Kendini fiziksel olarak iyi hissediyor. Olağanüstü bir oyuncu. Tolgay’da uzun zamandır buradaymış gibi. Bizim elimizdeki seçeneği çoğaltıyorlar. Sezon başı Çaykur Rizespor’a kiralık gelen Holosko bizim için değerli bir karakter. Maçtan sonrada soyunma odasına yanımıza geldi. Sürekli oynaması için kendini gönderdik. Buradaki performansından memnunum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum