1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZELİ BAKAN BAK, GÖREVİ TESLİM ALDI
RİZELİ BAKAN BAK, GÖREVİ TESLİM ALDI

RİZELİ BAKAN BAK, GÖREVİ TESLİM ALDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na getirilen Osman Aşkın Bak, görevini Akif Çağatay Kılıç'tan devraldı. Devir teslim töreninde Rize rüzgarı esti...

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM / ANKARA
Pazar53 -
Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak 65. hükümette Gençlik ve Spor Bakanı olarak atanırken, görevi teslim almak için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve AK Parti Rize il Başkanı Muhammed Avcı, il, ilçe teşkilatları ile belediye başkanları da hazır bulundu.

bakanbak6.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Pazar AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce ile çok sayıda Rizelinin de yer aldığı heyet, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda yapılan devir teslim törenine katıldı. 

bakanbak5.jpg

Devir teslim töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Bu süreçte hepinizin desteğini bekliyorum. Yükümüz sorumluluğumuz ağır. Güçlü Türkiye, gençleriyle büyüyen gelişen Türkiye istiyoruz. Ülkemizi 2023 hedeflerine gençlerle taşıyacağız. Beni bu göreve layık gören Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Buraya gelen bakanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız dik durmayı bize öğretti. Rabbim yolumuzu açık etsin.”

bakanbak4.jpg

Devir teslim töreninden sonra Bakan Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekilleri ve Rize heyetini makamında ağırladı.

bakanbak3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum