1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli Beytüşşebap Kaymakamı'ndan Şirin Payzın'a zor soru
Rizeli Beytüşşebap Kaymakamı'ndan Şirin Payzın'a zor soru

Rizeli Beytüşşebap Kaymakamı'ndan Şirin Payzın'a zor soru

PKK'lıların evine saldırdığı Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, CNN Türk programcısı Şirin Payzın'ı terletecek bir soru sordu.

A+A-

CNNTurk'teki programında Dicle Haber Ajansı (DİHA)'da görev alan kişilere saldırı yapıldığı iddiasının ele alınacağını duyuran Şirin Payzın'a,HDP'lilerin tehdit ettiği ve PKK'lıların saldırdığı Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, twitter'dan ilginç bir soru sordu.

PAYZIN KONUK EDECEK

Payzın, programında PKK'ya yakın haber ajansı Dicle Haber Ajansı (DİHA)'nda görev alan kişilere yapılan saldırıların konuşulacağına dair bir paylaşımda bulundu.

o_7418.jpg

BUNU DA KONUŞACAK MISINIZ?

Bunun üzerine Kaymakam Güntepe, bir tweetle Payzın'a seslendi. Güntepe, Payzın'a "Kaymakamın evine atılan bombayla hakimlerimizin evine atılan keskin nişancı mermilerini de konuşacak mısınız?" diye sordu.

i_8446_1.jpg

HDP'Lİ VEKİLLER TEHDİT ETMİŞTİ

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, PKK'nın hain terör saldırılarına ve evinin bombalanmasına karşı ilçenin güvenliğini elden bırakmayınca HDP'li vekiller tarafından tehdit edilmişti.

İLGİLİ HABER: Rizeli kaymakamdan HDP'li vekile sert tepki!

50654.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum