1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizeli fanatiğe 10 gün hapis!
Rizeli fanatiğe 10 gün hapis!

Rizeli fanatiğe 10 gün hapis!

Rize'de sahaya yabancı madde attığı için para cezasına çarptırılan fanatiğe, cezayı ödeyemeyince hapishane yolu göründü.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'de futbol sahasına yabancı madde attığı gerekçesiyle para cezasına çarptırılan fanatik taraftar, cezayı ödemeyince hapis cezasına çarptırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Çaykur Rizesporlu fanatik taraftar Ahmet Çeliker (25), 2005 yılında oynanan Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında sahaya yabancı madde attığı gerekçesiyle bin 112 YTL para cezasına çarptırıldı. 5149 sayılı 'Sporda Şiddetin Önlenmesi Kanunu' kapsamında cezalandırılan Çeliker, verilen süre içerisinde bu cezayı ödeyemedi. Bunun üzerine para cezası hapis cezasına dönüştürülen Çeliker, 10 gün hapisle cezalandırıldı.
Kararı şaşkınlıkla karşılayan fanatik taraftar, hapis cezasıyla ilgili olarak, "Maç sırasında Galatasaray taraftarları bize ve yönetimimize karşı küfürlü tezahüratta bulununca ben de elimdeki tırnak makasını onlara doğru fırlattım. Polis kameraları da bunu tespit etmiş. Bana daha sonra para cezası geldi. İşsiz olduğum için bu parayı ödeyemedim. Şimdi 10 gün hapis yatmam gerekiyor. Burada adaletsizlik var. Bu cezalar sadece Rize'de kesiliyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum