1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli kardan oflu hoca yaparsa rekor kırılır!
Rizeli kardan oflu hoca yaparsa rekor kırılır!

Rizeli kardan oflu hoca yaparsa rekor kırılır!

Rize'de kardan Oflu Hoca ile kardan adamlardan oluşan cemaat, kardan yapılan tabut önünde cenaze namazı kılıyor! Fotoğraf ise tıklanma rekoru kırdı!

A+A-

Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alırken, yağan kar sonrası yapılan kardan adamların yerini artık farklı figürler almaya başladı.

Rize'de yağan kar sonrası fıkralara konu olan 'Oflu Hoca' bu kez kardan adam oldu. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlanan bir fotoğraf paylaşma rekoru kırıyor.

Kar yağışı sonrası karın tüm güzelliklerini yaşayan Karadeniz yine farkını ortaya koydu. Rizeliler kardan yaptıkları Oflu Hoca ve cemaatine yine kardan yaptıklarını cenaze tabutu ile namaz kıldırdı.

Kardan yapılan hoca cemaatinin fotoğrafını çeken Rizeli bunu Facebook'ta paylaşınca, birbirinden değişik esprili yorumlarla birlikte paylaşma rekoru kırdı.

kardanadam1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum