1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli kaymakamdan HDP'li vekile sert tepki!
Rizeli kaymakamdan HDP'li vekile sert tepki!

Rizeli kaymakamdan HDP'li vekile sert tepki!

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, HDP milletvekili Ferhat Encü'yü "Bana bak vekil bozuntusu! O bombaların hesabını vereceksiniz" şeklinde uyarıda bulundu.

A+A-

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kaymakamıKadir Güntepe, Twitter hesabından HDP milletvekili Ferhat Encü'ye "Bana bak vekil bozuntusu" şeklinde ifade kullandı.

Kaymakam Güntepe, Twitter hesabından ilçede yaşanan çatışmalar sonucu evine bomba atıldığına ilişkin fotoğraflar yayınladı.

Güntepe, fotoğrafları "Unutmayın! Bu mücadele iman ordusu TSK ve emniyetin küfür ordusu PKK'yla hak-batıl mücadelesidir! Böldürmeyeceğiz! İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın, ne kadar yıkarsanız yıkın, ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz ulan!" ifadeleriyle paylaştı.

HDP milletvekili Ferhat Encü, bu paylaşımların üzerine Güntepe'ye "Kaymakam efendi! Kendi pisliğinizi bu karelerle örtemesin. 4 sivilin hesabını vereceksin. Yargılanacaksın!" yorumu yaptı.

Bunun üzerine Kaymakam Güntepe, HDP'li Encü'ye, "Bana bak vekil bozuntusu! Allah'tan başka kimseden korkum olsaydı bunları yayınlamazdım. O bombaların hesabını vereceksiniz" cevabı verdi.

Yazışmalar şu şekilde:

kaymakam_hdp.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum